Bruschetta s hráškovým pyré a kozím sýrem

Taky vás občas přepadne chuť zkombinovat víc neobvyklých ingrediencí najednou? Dneska jsem dostala nepřekonatelnou chuť dát si křupavou bruschettu. V lednici jsem našla kozí sýr, z mrazničky vytáhla hrášek, oloupala zbylou hrušku a voilà, úžasný předkrm byl na světě!

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • mražený hrášek
  • zralá hruška
  • plátky celozrnného chleba
  • kozí sýr
  • olivový olej
  • sůl, bílý pepř

Postup

1

Mražený hrášek vhodíme do vody a přivedeme k varu. Ihned odstavíme, slijeme vodu a rozmačkáme vidličkou. Ochutíme solí a bílým pepřem.

2

V topinkovači opečeme plátky chleba, potřeme je lehce olivovým olejem a ještě teplé je poklademe hráškem, oloupanou hruškou a rozdrobeným kozím sýrem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Špenátový koláč ve tvaru slunce

Treska pečená v těstíčku

Rychlá a zdravá omeleta z květů černého bezu

Plněné bramborové košíčky

Pečené makové růže z kynutého těsta

Video: Dozlatova a křupava upečené, bylinkami provoněné pečené brambory – 3 způsoby

Řajčatové těstoviny s modrým sýrem z jednoho hrnce

Vánoční cukroví – křehká máslová kolečka s vanilkou

Šťavnatý roastbeef

Batátový krém s pomerančem a chilli

Zapečené brambory s červenou řepou

Honzovy buchty