Bruschetta s hráškovým pyré a kozím sýrem

Taky vás občas přepadne chuť zkombinovat víc neobvyklých ingrediencí najednou? Dneska jsem dostala nepřekonatelnou chuť dát si křupavou bruschettu. V lednici jsem našla kozí sýr, z mrazničky vytáhla hrášek, oloupala zbylou hrušku a voilà, úžasný předkrm byl na světě!

Bruschetta s hráškovým pyré a kozím sýrem

Ingredience na 2 porce

  • mražený hrášek
  • zralá hruška
  • plátky celozrnného chleba
  • kozí sýr
  • olivový olej
  • sůl, bílý pepř

Postup

Celkový čas přípravy: 15 min

1

Mražený hrášek vhodíme do vody a přivedeme k varu. Ihned odstavíme, slijeme vodu a rozmačkáme vidličkou. Ochutíme solí a bílým pepřem.

2

V topinkovači opečeme plátky chleba, potřeme je lehce olivovým olejem a ještě teplé je poklademe hráškem, oloupanou hruškou a rozdrobeným kozím sýrem.

Mohlo by vás zajímat: Recept bez chodu, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

Filip

Filip

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře