Bruschetta s pancettou

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • italská rustikální bageta, dle potřeby
  • pancetta, dle potřeby

Postup

1

Osmahněte do křupava pancettu, mezitím nakrájejte chléb na plátky o šířce cca 1 cm.

2

Dejte je péct do předem vyhřáté trouby na 150°C na cca 5 minut, dokud nejsou křehké. Položte na ně pancettu a podávejte teplé.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krkovička s rajčátky a mrkví

Slaný koláč s kuřecím masem, šunkou a sýrem

Video: Máslové košíčky s vanilkovým žloutkovým krémem z Hongkongu

Jednoduché paprikové chutney

Zázvorový sirup

Netradiční guláš s uzenou paprikou

Karamelizovaný koláč naruby „Piña Colada“

Sezamová pražená cizrna

Božské čokoládové kostky

Čočková sekaná se žampiony a tempehem

Japchae – korejské nudle se zeleninou, houbami a masem

Zapečené plněné conchiglioni