Korpus:
Tvarohová náplň:
Na ozdobu:
Špaldové sušenky rozmačkejte na menší kousky a přilejte k nim mléko. Vytvoří se vlhká hmota, kterou namačkejte do připravených mističek (mně vyšla do dvou).
Mističky dejte do vyhřáté trouby na 180 stupňů a pečte 10–12 minut.
Mezitím si rozmíchejte tvaroh, vejce, sladidlo a škrob. Tuto směs poté naneste na rozpečenou krustu do mističek a dejte znovu péct na 150 stupňů asi 40 minut.
Po této době mističky vyndejte z trouby a cheesecaky nechejte vychladnout. Vyběhlý tvaroh se usadí.
Před konzumací můžete dezert dochutit teplou jahodovou omáčkou (mražené jahody nechejte povolit v rendlíku, doslaďte dle chuti, pomačkejte).
Nebo – pro čokoholiky – doporučuji rozmixovaný krém z banánu, avokáda a kakaa.