Recept: Rychlý zapečený chléb

Recept, který je rychlý, originální a vynikající. Tento chléb je skvělý v tom, že sis jej můžete udělat kompletně podle sebe. Můžete do něj přidat houby, maso nebo jej udělat sýrový. 🙂

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Vyzkoušejte také naše populární recepty na:

Zapečený chléb úplně jinak

Sýrový bochník

Postup

Krok 1

Odřízneme vršek a vnitřek vydlabeme. Postupně vrstvíme suroviny. Například: krůtí prsa, majonéza, šunka a salám.

Krok 2 

Na masový základ položíme původně vydlabaný chléb a rukou stlačíme. Přidáme hořčici, slaninu, sýr, rajčata a ledový salát.

Krok 3

Bochník přiklopíme původně odkrojeným vrškem, zabalíme do alobalu a necháme cca 15 min zatížené, aby si vše hezky sedlo. Poté můžeme podávat. 🙂

TIP:

Krátce zapečeme v troubě na 180 °C po dobu 10 minut

Ingredience

Ingredience berte pouze jako příklad

  • Šunka
  • Salám
  • Slanina
  • Sýr
  • Rajčata
  • Salát
  • Majonéza
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pohankové lívanečky

Rychlá snídaňová kapsa z tortilly plněná rozteklým krémem, šunkou a vajíčkem

Nevařená ovesná kaše – skvělá čokoládová svačina

Nepečený kakaový dezert se sušenkami a vanilkou

Ořechové dukátky

Domácí bezlepkový chleba – ořechy, semínka, cibule

Recept na cherry rajčátka plněná okurkovo-koprovým dipem

Zeleninová polévka s červenou čočkou a quinoi

Kakaové batátové lívance

Bruschetta al pomodoro

Jahodoví šneci s krémovou citronovou polevou

Podplameník – slovenský slaný koláč se slaninou a cibulkou