Čočko-bolognese omáčka na těstoviny (vegan)

Carrie Vega

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 cibule (nasekaná)
  • 1 paprika (nasekaná)
  • 4 stroužky česneku (nadrcené)
  • 5 rajčat (nasekané)
  • 1 malý rajčatový protlak
  • 1 hrnek čočky
  • 2 lžíce Worchesteru
  • 1 lžíce fenyklu
  • 1 lžíce oregana
  • 1 lžíce čer. papriky

Postup

1

Čočku dej vždy vařit do dvojnásobku vody, na cca 30-40 min. Potřebuješ, aby byla co nejvíce měkká, aby se potom lépe mixovala.

2

uvařenou, rozemletou a zcezenou čočku dej na pánev a zprudka, za stálého míchání restuj, cca 5 minut.

3

Přidej cibuli, papriky, česnek (pokud je potřeba i trochu vody) a vař do měkka opět cca 5 min.

4

Vmíchej protlak a Worchester spolu s rajčaty, fenyklem a oreganem a povař tentokrát déle, kolem 10 minut.

5

Nakonec zahustíš vodou se škrobem(podle potřeby) , solí a pepřem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cuketové rolky s italskou pomazánkou

Tvarohová žemlovka s banány

Sladké jáhlové kuličky s kokosem a oříšky

Farfalle s tuňákem, olivami a kapary

Domácí švestková povidla

Plněná rajčata s kuskusem

Jednoduchý jogurtový dezert

Domácí müsli tyčinky s kokosem a quinoou – vhodné i pro děti

Nepečené dýňové kopečky bez cukru i mouky hotové za chvíli

Matcha kynuté buchty

Video: Domácí bramborový chléb

Dýňový tvarohový koláč bez cukru