Tuňáková pomazánka s avokádem

Skvělá kombinace zdravých tuků a bílkovin. Dobrá volba pro nastartování organizmu k plnému výkonu. Pro svou jednoduchost je recept vhodný také pro návštěvy a různá společenská setkání.

Primal/Paleo lifestyle

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g tuňáka v olivovém oleji
  • 2 vařená vejce
  • 1 větší avokádo
  • 1 lžička hrubozrnné hořčice
  • kousek cibule
  • čerstvě mletý pepř a sůl
  • citronová šťáva

Postup

1

Tuňáka, dužninu z avokáda a žloutky rozmačkejte vidličkou. Lehce našlehejte.

2

Přidejte drobně pokrájenou cibuli, hořčici a posekané vaječné bílky. Vše promíchejte.

3

Chutě dolaďte solí, pepřem a citronovou šťávou.

4

Při servírování podle fantazie ozdobte. Pomazánka je vynikající se salátovou okurkou nebo naplněná v malých rajčatech a dopněna kapary.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí koka sušenky pro celiaky

Karelský piroh

letni salat s avokadem, jahodami a kozim syrem

Letní salát s jahodami, avokádem a kozím sýrem

Jednoduchý nepečený dort s nadýchaným kokosovým krémem

Návod na vánoční jemná kolečka s karamelovou náplní a kokosem

Pečené cuketové lasagne s mletým hovězím, rajčatovou směsí a parmazánem

Zapečená cuketa s rajčatovou omáčkou marinara

Šátečky z listového těsta se špenátem a tempehem

Dýňová polévka hokkaido

Slaný koláč z listového těsta zapékaný s bramborami, šunkou a sýrem

Kuřecí, smetanová omáčka, rýže, zelenina

Domácí gumoví medvídci – málo kalorií, žádný přidaný cukr a zcela přírodní