Tuňáková pomazánka z ricotty

Zdravý, rychlý, vynikající.

andry

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • konzerva tuňáka
  • ricotta 200 g
  • 1 ½ lžíce dijonské hořčice 
  • sůl
  • pepř
  • cibulka jarní, červená – dle Vaší chutiJ

Postup

1
Vše suroviny kromě cibulky smícháme ručné vidličkou. Cibulku na drobno nakrájíme a ručně zamícháme do pomazánky. Můžeme ozdobit petrželkou, rajčátky.

Poznámka

Jestli chcete mít pomazánku pikantnější, dejte konzervu mexiko tuňák:)
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Čokoládový zrcadlový dort s pěnou z bílé čokolády a jahodovým želé uvnitř

Cizrnové karbanátky

Krůtí ptáčky

Podplameník – slovenský slaný koláč se slaninou a cibulkou

Dýňové čtverečky s vanilkovým krémem a skořicí

Vláčný citrónový dort s podmáslím a jemným limetkovým krémem

Pizza s těstem z kuřecího masa

Rukolové trubičky s dvěma druhý náplní

Nepečené čokoládové pohárky plné kávového krému

Semínkové krekry

Pappardelle se smetanovou omáčkou z gorgonzoly

Domácí mini bounty tyčinky