Tuňáková pomazánka z ricotty

Zdravý, rychlý, vynikající.

andry

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • konzerva tuňáka
  • ricotta 200 g
  • 1 ½ lžíce dijonské hořčice 
  • sůl
  • pepř
  • cibulka jarní, červená – dle Vaší chutiJ

Postup

1
Vše suroviny kromě cibulky smícháme ručné vidličkou. Cibulku na drobno nakrájíme a ručně zamícháme do pomazánky. Můžeme ozdobit petrželkou, rajčátky.

Poznámka

Jestli chcete mít pomazánku pikantnější, dejte konzervu mexiko tuňák:)
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Panenský špíz s jablky

Jemné banánové muffiny s mákem a skořicí do 30 minut

Kuřecí lasaně se šunkou, zapečeným sýrem a česnekovou omáčkou

Cuketový guláš s červenou čočkou

Marinovaný kapr pečený na bramborech

Večeře takřka bez sacharidů? Zkuste tento vynikající zapečený květák se sýrem, slaninou a cibulkou

Zdravé žitno-špaldové sušenky s vlašskými ořechy polité čokoládou

Parfait řezy

2 recepty na domácí vaječné koňaky

Zeleninové sabdží

Bulgur s fenyklem, avokádem a granátovým jablkem

Čiroková kaše s kapkou agáve a jahodami