Korpus
Krém
Ganache
Rozšlehejte vejce s cukrem. Přidejte mouku, mléko, olej, kypřící prášek a vanilkový extrakt. Promíchejte dohladka.
Těsto nalijte do vymazané formy o velikosti 22×30 cm.
Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 40 až 50 minut, nebo dokud špejle zapíchnutá do středu nevýjde čistá.
Poté vyndejte z trouby a pomocí opačného konce vařečky udělejte do horkého korpusu díry rovnoměrně po povrchu.
Připravte pudink dle instrukcí na sáčcích a nalijte jej na korpus.
Nechte zákusek prozatím vychladnout.
připravte si čokoládovou ganache. Do horkuvzdorné misky nasypte nasekanou čokoládu a přiljte ji horkou smetanou. Ohřát ji můžete v rendlíku nebo mikrovolnce.
Nechte 2 minuty stát a poté rozmíchejte dohladka. Nalijte na pudink a vložte do lednice ke ztuhnutí.