Tuňáková pomazánka

Tuňákovou pomazánku jsme doma dělali už v době, když jsem byla úplně malá. Od té doby, co jsem se odstěhovala od rodičů, ji téměř nedělám, protože můj manžel ji nenávidí. Když jsem ale jako dárek dostala obrovské balení tuňáka v konzervě, rozhodla jsem se zase vzpomínky na dětství obnovit.

Na skok v kuchyni

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g nadýchaného sýra Almette (Lučina)
  • 200 g tuňáka v oleji (z konzervy)
  • ½ červené cibule
  • Šťáva cca ze čtvrtky citrónu
  • Himalájská sůl
  • Čerstvě namletý pepř
  • Špetka kajenského pepře (můžete vynechat)

Postup

1

Červenou cibuli si nakrájejte nadrobno.

2

Do misky dejte sýr Almette (můžete ho nahradit klasickou Lučinou). Z tuňáka slijte olej a přidejte do misky společně s cibulí. Ochuťte citrónovou šťávou, solí, pepřem, případně kajenským pepřem podle vlastní chuti.

3

Podávejte na bagetce nebo chlebu. Já osobně mám ráda tuňákovou pomazánku ozdobenou nasekanou jarní cibulkou nebo výhonky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rychlý dort s kokosovým korpusem a náplní z hořké čokolády a smetany

Rychlé těstoviny s chřestem

Dýňový chlebíček

Sangrie z bílého vína s broskvemi, malinami a mátou

Fitness nepečené ovesné sušenky s malinovou náplní

Barbeque kuřecí křidélka jak z donášky

Francouzská cibulačka s metaxou!

4 ochucené olivové oleje – Skvělé do kuchyně nebo jako dárek

Domácí čokoládový likér

Stracciatella torta s čokoládovými ozdobami

Spaghetti cacio e pepe

Jemný banánový krém na pečivo i do palačinek