Tuňáková pomazánka

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 250g pomazánkového másla
  • sůl,pepř
  • hořčice
  • kyselé okurky
  • cibule

Postup

1

Pomazánkové máslo vyšleháme s tuňákem, přidáme nadrobno nakrájené okurky a cibuli. Dochutíme hořčicí, solí a pepřem

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Brie pečený s malinami, vlašskými ořechy a medovou zálivkou

Pletence s pekanovými ořechy a javorovým sirupem

Polévka z medvědího česneku s bramborem

Lahodná pečená mrkev s javorovým sirupem

Polévka z bílé ředkve s klíčky

„Monte Christo“ – máslový sendvič s goudou a šunkou

Pečená mrkev s javorovým sirupem

Video: Domácí pečené donuty s nutellovou polevou

Penne s houbami a pancettou

Kefírové lívance

Veganské toasty se salátem a omáčkou chipotle

Banánovo ovesné sušenky