Red velvet cookies

Tyhle nadýchané sušenky jsou naprosto nezapomenutelné :).

Janny's Gluten Free Bakery

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 240 g samokypřící mouky
  • 10 g kakaa
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 1 vejce
  • 75 g rozpuštěného másla
  • 100 g cukru
  • 100 g mascarpone
  • červené potravinářské barvivo
  • moučkový cukr na obalení

Postup

1
Smícháme mouku, kakao a kypřicí prášek.
2
Máslo s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vejce a barvivo a zamícháme. Nakonec přidáme mascarpone a zamícháme.
3
Vmícháme suché přísady a dáme na hodinu odležet do lednice.
4
Z těsta utvoříme kuličky o velikosti vlašského ořechu. Obalíme v moučkovém cukru a pečeme na 180 °C 10 minut.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí čokoládové müsli s kokosem

Bylinkový krůtí steak s červenořepovou kaší a cizrnou

Fitness květákové rizoto – žádná rýže, minimum sacharidů

Fitness pizza s květákovým korpusem

Lahodný veganský falafel

Video: Snadná veganská čokoládová pěna jen ze 3 ingrediencí

Portobello plněné quinoi, baby špenátem a rajčaty

Křehký koláč plněný čokoládou a tvarohovým krémem

Ovesné vafle

Video: Banány v křupavém banánovém těstíčku na klacku

Salát s sebou

Lokše