Nadýchané kakaové „kinder“ řezy se smetanovým krémem

Vyzkoušejte tyto jednoduché kakaové řezy, které chutí připomínají známé "kinder" řezy. Vše budete mít za třičtvrtě hodiny hotové a můžete rovnou nakrájet ke kafíčku :).

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Korpus

  • 4 vejce
  • 3 lžíce holandského kakaa
  • 4 lžíce cukru
  • půl balíčku prášku do pečiva
  • 100 g ovesné mouky
  • špetka soli
  • 100 ml smetany

Krém

  • 250 g měkkého tvarohu
  • 200 ml smetany
  • cukr podle chuti
  • šťáva z půlky citrónu
  • vanilkové aroma nebo extrakt
  • 2 lžíce strouhaného kokosu

Postup

1

Vejce rozdělte na žloutky a bílky. Žloutky vyšlehejte s cukrem a smetanou.

2

Bílky vyšlehejte se solí do sněhu. Vyšlehané žloutky smíchejte s moukou, kakaem a práškem do pečiva. Nakonec vmíchejte vyšlehané bílky.

3

Rozehřejte troubu na 150 ° C. Těsto nalijte plech s vyššími okraji a pečte přibližně 20 minut. Poté nechte vychladnout.

4

Smíchejte ingredience na krém do hladké náplně.

5

Korpus rozkrojte na poloviny a jednu z nich namažte připraveným krémem a přikryjte druhou. Vložte do lednice aspoň na hodinu a poté můžete servírovat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Smetanová hlívová omáčka

Video: Lahodný krémový tiramisu cheesecake

Úžasné mrkvové brownies bez mouky

Rubínová roláda s nadýchaným smetanovým krémem

Lehce pikantní BBQ marináda s česnekem a medem

Banánovo ovesné muffiny

Masové koule s rajčatovým ragú a polentovou kaší

Calzone di bietole

Pečený losos se špenátem

Murkha dhál

Bleskurychlá zeleninová pánev s lahůdkovým droždím

Video: Sýrovo-brokolicové těstoviny bez umývání nádobí