Lehká vajíčková pomazánka

Naše oblíbená večeře :-)

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100g lučiny
  • 2 vejce
  • 1 lžíce zakysané smetany
  • pár lístků bazalky nebo pažitky
  • sůl

Postup

1

Nejprve si uvaříme vejce natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout.

2

Poté si dáme zvlášť do misky žloutky, které rozmačkáme vidličkou a smícháme se špetkou soli, lučinou a zakysanou smetanou,

3

Nakonec přidáme na drobno pokrájené bílky a čerstvou bazalku nebo pažitku a vše promícháme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Letní cuketový chléb s česnekem a cheddarem

Panenka na černém pepři a rozmarýnu

Zeleninové rissoto se sójou

Cheesecakové řezy s křehkým korpusem a jablky

Mrkvové cupcaky se smetanovým krémem

Indická plněná aloo paratha

Ovesná kaše Margot

Osvěžující zeleninová polévka gazpacho

Přepuštěné máslo – ghí

Celerové hranolky s jogurtovým dipem

Snadné rajčatovo-mozzarellové koláčky z listového těsta

Tvarohové šátečky s povidly