Jahodovo-rebarborový crumble

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 stonky rebarbory
  • 1 a 1/2 hrnku jahod nakrájených na kousky
  • 1/2 hrnku ovesných vloček
  • 3/4 hrnku hladké špaldové mouky
  • 2 lžíce přepuštěného másla
  • 1/2 hrnku třtinového cukru
  • mandlové lupínky
  • špetka soli

Postup

1

Rebarboru omyjte, oloupejte, nakrájejte ji na malé kousky a vsypte ji na dno zapékací misky. Přidejte nakrájené jahody a vše promíchejte.

2

V misce smíchejte mouku, vločky, máslo, špetku soli, třtinový cukr a pomocí rukou vytvořte drobenku.

3

Drobenku rozprostřete na ovoce, vše posypte mandlovými lupínky a pečte v troubě vyhřáté 180 stupňů cca 45 minut. Drobenka by měla být upečena krásně dozlatova, ale pozor, ať se vám nepřipálí mandle.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Léčivý smrkový sirup z mladých výhonků proti kašli i rýmě

Veganské sushi

Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní

Bazalkový hummus

Makový dort s pečenými švestkami a citronovým krémem

Obrácený jablkový koláč s pudinkovým krémem

Zdravé mrkvové lívance z podmáslí

Linecké kostičky s ořechy a medem

Tuňáková pomazánka s avokádem

Pizza s těstem z kuřecího masa

Mrkvové šátečky s povidly

Veganské cupcakes s čokoládovým krémem ze silken tofu