Rebarborový koláč s fit drobenkou

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Korpus

  • 100 g hroznového cukru
  • 2 vejce
  • 2 lžíce kokosového oleje
  • 1 kelímek bílého jogurtu
  • 1 hrnek mléka
  • 2 hrnky špaldové mouky
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • 2 stonky rebarbory
  • 1 hrst jahod

Drobenka

  • 2 lžíce kokosu
  • 2 lžíce špaldové mouky
  • 2 lžíce kokosového oleje
  • 1 lžíce rýžového sirupu
  • 1 lžíce hroznového cukru
  • 3 lžíce ovesných vloček

Postup

1

Vejce vyšlehejte se sladidlem do pěny.

2

Poté přidejte kokosový olej, jogurt a mléko.

3

Nakonec přimíchejte mouku s práškem do pečiva.

4

Vše pořádně promíchejte a vylijte na oválný plech vystlaný pečícím papírem.

5

Rebarboru zbavte slupky a nakrájejte na menší kousky, jahody nakrájejte na poloviny.

6

Poté rebarboru a jahody pokládejte dle své fantazie na těsto.

7

Nakonec zasypte drobenkou – tu vytvoříte smícháním všech surovin na drobenku, které spojte v jednolitou hmotu.

8

Dle potřeby přidejte vločky nebo mouku, oleje spíše méně.

9

Pečte v předehřáté troubě cca 35 minut při 180 °C.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rychlé bezlepkové tvarohové koblížky

Lilkový snack s jogurtovým dipem

Vepřové špalíky se schwarzwaldskou šunkou a tymiánem

Kynuté bochánky s tvarohovo-smetanovou náplní

Rychlá jablečná omáčka ze 3 ingrediencí bez přidaného cukru

Rukolový salát s krevetami

Bezlepková banánová bábovka se zázvorem

Domácí dýňový koláč se skořicí a pomerančovou kůrou

Mrkvový dort s kešu krémem

Křupavé slané bochánky z 4 ingrediencí

Nadýchané banánky z odpalovaného těsta jako z cukrárny

Variace na focacciu s černými olivami