Vláčné banánové sušenky s arašídovým máslem

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Křehké na povrchu a vláčně máslové uvnitř. Takové jsou banánové sušenky, na které dnes přidáváme recept. Příprava vám zabere pouze pár minut, stejně jako pečení. Jednou je ochutnáte a už nebude chtít jiné.

Vláčné banánové sušenky s arašídovým máslem

Ingredience

  • 1/2 hrnku jemného arašídového másla
  • 1/4 hrnku změklého másla
  • 1 hrnek třtinového cukru
  • 2 lžičky vanilkového extraktu
  • 1 střední zralý banán
  • 1/2 lžičky jedlé sody
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 1/2 hrnku hladké mouky
  • krupicový cukr na obalení

Postup

1

Předehřejte troubu na 180 °C.

2

Smíchejte arašídové máslo, klasické máslo, cukr a šlehejte dohladka. Přidejte vanilku a banán.

3

Poté přidejte suché ingredience a promíchejte tak, aby vše bylo akorát promíchané.

4

Z těsta tvarujte sušenky, které obalte v cukru a položte na plech vyložený pečícím papírem.

5

Pomocí vidličky udělejte na každou sušeku vzorek a dejte péct na 9 až 11 minut. Dobrou chuť!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Smetanové nanuky s vanilkou a meruňkami

Ovocná svačinka s mandlemi a medem

Pikantní kuřecí plátky, houbové soté, křupavá dýně

Obrácený jablkový koláč s pudinkovým krémem

Crostata s marmeládou

Jednoduché fitness palačinky jen ze 2 ingrediencí

Rizoto s hříbky

Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta s marcipánem

Cheesecakové řezy s křehkým korpusem a jablky

Video: Veselý dort v podobě roztomilého ježečka

VIDEORECEPT: Dýňové cupcaky

Video: Voňavé hot cross buns – anglické bochánky s křížem vylepšené o kousky čokolády