Svěží pesto z medvědího česneku hotové za 10 minut

Bazalkové pesto je již klasikou, co takhle zkusit bazalku vyměnit za medvědí česnek a piniové oříšky za kešu? Když ještě přidáte parmezán a kvalitní olivový olej, vznikne vám výborné domácí pesto, které bude chutnat skvěle s těstovinami. :)

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 svazek medvědího česneku
  • 2 hrsti kešu oříšků
  • 4 lžíce olivového oleje
  • parmazán
  • sůl

Postup

1
Listy medvědího česneku omyjeme. Poté jej dáme do mixéru spolu s kešu oříšky a postupně také přiléváme olej. Nakonec přidáme nastrouhaný parmezán a osolíme.
2
Pesto ihned spotřebujeme nebo skladujeme v uzavíratelné nádobě v lednici.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Likér z ledových kaštanů

Pestrobarevný dort s duhovým srdíčkem uvnitř

Ledový ředkvičkový salát

Šlehačková bábovka

Mrkvový koláč s rozinkami, zakysanou smetanou a ořechy

Žíhaná dobrota

Dvoubarevný lahodný Zebra dort + Videorecept

Pappardelle se smetanovou omáčkou z gorgonzoly

Recept na zdravou květákovou pizzu bez mouky

Čokoládový cheesecake bez mouky – 3 vrstvy čokoládové extáze

Snadná a rychlá mexická quinoa z jedné pánve

Hubová praženica