Pohanková kaše s čokoládou

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2 hrnku pohanky lámanky
  • 1/2 hrnku kokosového mléka
  • 1 zralá hruška
  • BIO čokoláda 70%
  • maliny na ozdobu

Postup

1

Pohanku nasypte do misky, zalijte ji vodou a nechte ji nejlépe přes noc namáčet. Ráno vodu slijte a pohanku vsypte do mixéru. Přidejte kokosové mléko, na kostičky nakrájenou a oloupanou hrušku a vše rozmixujete na hladkou kaši. Pokud máte rádi kaši sladší, můžete ji přisladit lžičkou medu.

2

Před podáváním kaši ozdobte malinami a nasekanou čokoládou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vánoční cukroví – křehké vanilkové rohlíčky s lískovými oříšky

Chia krekry

Rychlé avokádové hranolky v pikantním křupavém obalu

Krásný ovocný dort k narozeninám

Vláčná cuketová bábovka

Cizrnovo cuketová garam masala

Lososové špízy s cuketou a sýrem

Pletený koláč ve tvaru hvězdy – názorný videorecept

Video: Dešťová kapka – japonský žele dortík na 2 způsoby

Bramboráky trochu jinak

Super jednoduchý domácí chléb

Nadýchané krémové kostky s čokoládou bez pečení