Pohanková kaše s čokoládou

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2 hrnku pohanky lámanky
  • 1/2 hrnku kokosového mléka
  • 1 zralá hruška
  • BIO čokoláda 70%
  • maliny na ozdobu

Postup

1

Pohanku nasypte do misky, zalijte ji vodou a nechte ji nejlépe přes noc namáčet. Ráno vodu slijte a pohanku vsypte do mixéru. Přidejte kokosové mléko, na kostičky nakrájenou a oloupanou hrušku a vše rozmixujete na hladkou kaši. Pokud máte rádi kaši sladší, můžete ji přisladit lžičkou medu.

2

Před podáváním kaši ozdobte malinami a nasekanou čokoládou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zapečená dýně hokaido plněná bulgurem

Pečená kořenová zelenina

Tenké domácí hranolky z trouby

Kuřecí rizoto s kurkumou

Bezlepkový makový koláč s citrónovým krémem

Video: Skvostný grilovaný ananas, plněný vepřovým a opletený vykřupanou slaninou

Fitness čokoládové košíčky s arašídovým máslem

Zdravé a snadné placky (tortily) z červené čočky

Fitness těstoviny s avokádovo – špenátovou omáčkou a česnekem

Domácí Nutella z avokáda – o 62% méně kalorií, hotovo za 5 minut

Obrácený hruškový koláč

Jak upravit brokolici, aby si zachovala vitamíny i krásnou barvu