Pohanková kaše s čokoládou

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2 hrnku pohanky lámanky
  • 1/2 hrnku kokosového mléka
  • 1 zralá hruška
  • BIO čokoláda 70%
  • maliny na ozdobu

Postup

1

Pohanku nasypte do misky, zalijte ji vodou a nechte ji nejlépe přes noc namáčet. Ráno vodu slijte a pohanku vsypte do mixéru. Přidejte kokosové mléko, na kostičky nakrájenou a oloupanou hrušku a vše rozmixujete na hladkou kaši. Pokud máte rádi kaši sladší, můžete ji přisladit lžičkou medu.

2

Před podáváním kaši ozdobte malinami a nasekanou čokoládou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Sladká quinoová kaše s jahodami

Fingerfood: losos s avokádem na míchaném salátku

Letní čokoládový dort s vůní bazalky

7 novoročních jídel, které vám přinesou zdraví, peníze i dlouhý život

“kuskus“ z květáku se zeleninou

Extrémně rychlé lívance

Jednoduchá hrachová polévka

Tradiční velikonoční ptáčci, které zvládne každý

Žloutkové řezy

Nadýchané třívrstvé vanilkové řezy

Soba nudle s asijskou omáčkou a kešu ořechy

Obrácené švestkové koláčky