Pohanková kaše s bio datlovým sirupem, ovocem a chia

niki.zurovcova

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 ml polotučého mléka
  • pohanková směs dle hustoty kaše
  • 2 jahody
  • 1 kiwi
  • 1 lžička chia

Postup

1

Mléko si ohřejeme, přisypáváme pohankovou směs a mícháme vidličkou do požadované hustoty, osladíme bio datlovým sirupem a ozdobíme na drobno nakrájeným ovocem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Květákovo sýrový koláč

Bulgur se špenátem

Kuřecí kari

Špaldový cibulový chléb

Pampelišková zmrzlina

6 receptů na výborná jídla se šunkou a sýrem

Houbovo-krémové penne

Vietnamská kuřecí (slepičí) polévka – Pho Ga

Domácí meduňkový sirup

Krémová mrkvová polévka s tvarohovým sýrem gervais déli

Snadný pudinkový dezert s malinami a kousky sušenek

Vláčné čokoládové sušenky ze 3 ingrediencí s domácí nutellou