Kuřecí rolády se slaninou, česnekem a tymiánem

Jemné kuřecí plátky zabalené společně se slaninou do malého šneka. Rychlé občerstvení pro návštěvu nebo večeře, ke které jen přidáte přílohu dle vaší chuti.
  • Čas vaření: 25 minut
  • Porce: 4

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • půl kila kuřecích prsou, bez kosti
  • 8 plátků slaniny
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce sušeného tymiánu
  • 1 lžíce sušeného česneku
  • párátka, namočená ve vodě

Postup

1

Kuřecí prsa nakrájejte na 2 – 3 cm silné plátky

2

Na pánvičce zlehka opečte slaninu. Jen jemně, nesmí být zcela křupavá.

3

Kuřecí plátky rozdělte na 8 stejně velkých hromádek.

4

První hromádku kuřecích plátku poskládejte na prkýnko za sebe tak,aby vytvořili delší řadu. V ideálním případě tak dlouhou jako slanina. Slaninu položte na kuřecí maso.

5

Srolujte kuřecí maso se slaninou jako šneka. Párátka zapíchněte tak, aby se šnek nerozbaloval.

6

Šneky pokapte olejem a zasypte tymiánem a česnekem. Na pánvičce opékejte minimálně 5 minut z každé strany. Maso nechte lehce propéct.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Super snadný koláč v zavařovací sklenici

Krémový quiche s Nivou a křupavou krustou

Pečená vepřová panenka s vypečenou slaninou a česnekem

bleskové přílohové brambory s mrkví

Pikantní tofu s fazolkami

Video: Nadýchané pusinky plněné kokosovým krémem

Rychlé krevetové kari

Expresní bochánek do burgeru pro vegetariány i vegany

Dýňové sušenky

Hovězí carpaccio s rukolou, parmazánem a plody kapary

Fazole adzuki se zeleninou, červenou řepou a dýňovými semí

Video: Těstoviny penne na 4 originální způsoby