Pohanková kaše

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g pohanky
  • 300 ml mléka
  • trochu másla
  • mletá skořice
  • jablka
  • med

Postup

1

Pohanku propláchneme vodou a zalijeme vařicím mlékem v poměru 1 díl pohanky na 2 díly mléka a přikryjeme pokličkou a necháme pohanku „dojít“ (mělo by se mléko "vsáknout" do pohanky). Pohanku nevařím, opravdu změkne sama :).

2

Do kaše zamícháme nakrájené nebo nastrouhané jablíčko, máslo a dochutíme skořicí a medem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Luxusní ovesná kaše s čokoládou, banány a arašídovým máslem

Recept na růžový zebrový dort + video-recept

Celozrné špagety s rajčaty a mozzarelou

8 svěžích limonád do parných dní

Vaječná omeleta s žampiony a zeleninou

Kokosové sušenky

Krůtí perkelt

Nápoj, který nakopne metabolismus a posílí imunitu

Portobello burgry

Kuřecí roláda s květákovo-bramborovým pyré

Rebarborový koláč z drobenkového těsta s mákem

Slaný koláč z listového těsta zapékaný s bramborami, šunkou a sýrem