Nápoj nesmrtelnosti

Proč zrovna nápoj nesmrtelnosti? Protože ženšenu pětilistému se od pradávna říká bylina nesmrtelnosti. Pomáhá posilovat imunitu a nervový systém, zlepšuje životní energii, stimuluje funkci jater, reguluje cholesterolu, cukru a krevního tlaku a má další pozitivní účinky na zdraví. Pěstuje se především v Číně, Thajsku a Japonsku. Já jsem jednu tuto rostlinku dostala od jedné hodné osoby v mém okolí a pěstuji si ji na okně v ložnici. Má docela výraznou chuť, ale v pomerančové šťávě se lehce schová a ani ji nepoznáte.

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

1,5 dcl čerstvé pomerančové šťávy
0,5 dcl vody
1 ČL gelu z Aloe Vera
1 PL čerstvých lístků ženšenu pětilistého

Postup

1

Vymačkejte pomeranč a nalijte ho do mixéru.

2

Odřízněte list aloe vera a seřízněte mu okraje. Rozřízněte do ho podélně a lžičkou seškrábněte průhlednou dužinu. Přidejte do mixéru.

3

Do mixéru přidejte pár čerstvých lístků ženšenu a vše pořádně rozmixujte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Voňavé pomalu dušené hovězí s hlívou a kapustičkami

Narozeninová Pavlova

Domácí kávová zmrzlina se špetkou kakaa

Osvěžující margarita s limetkou a cukrovým sirupem

Chana masala – indická cizrna

Krutony do polévky z tofu

Kuřecí kousky zapékané s bramborami, smetanou a rajským protlakem

Fresh sirup

Celozrnný hrnkový knedlík ze špaldové mouky

Thajské zelené kari s lilkem, mrkví a fazolemi

Tagliatelle se smetanovou žampionovou omáčkou

Trhanec se skořicí