Nakládaný modřenín

Sýr? Modřenín je skvělý nejen na nakládání. Jeho lehce štiplavá chuť se skvěle hodí i do dipů, pomazánek, omáček nebo na zapečení. Sýru jsem si nakrájela mnoho a skleniček bylo málo, a tak jsem zbylé kostky, které jsem nesnědla, rozpustila s trochou bílého suchého vína, přidala bylinky, a měla jsem jednoduchou omáčku na zeleninový bulgur.

Vařeniště.cz

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 

Ingredience

  • sýr s  plísní uvnitř
  • červená cibule
  • snítka rozmarýnu
  • česnek
  • pár kuliček černého pepře
  • olej
 

Postup

1
Sýr nakrájejte na kostky velké asi 2 cm. Cibuli nakrájejte na tenká půlkolečka. Pár stroužků česneku rozbijte čepelí nože. V misce smíchejte sýr s cibulí, česnekem, natrhaným rozmarýnem a pepřem. Vložte do skleničky a zalijte dostatečným množstvím oleje.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pečená vepřová panenka s vypečenou slaninou a česnekem

Mléčný koláč – tradiční jihoafrický dezert

Jemné řezy s čokoládovým pudinkem a drobenkou

Video: Zapečené kuřecí prsa s mozzarelou a rajčatovou omáčkou

Omeleta s avokádem, mozarellou a fetou

Cheessecake s lesním ovocem

Zázvorová cizrna

Domácí čokoládový pribiňáček

Krémové špagety s cuketou a žampiony z jednoho hrnce

Jahodový koláč se smetanovým sýrem

Nakládaný balkánský sýr

Dýňový cheesecake