Nakládaný modřenín

Sýr? Modřenín je skvělý nejen na nakládání. Jeho lehce štiplavá chuť se skvěle hodí i do dipů, pomazánek, omáček nebo na zapečení. Sýru jsem si nakrájela mnoho a skleniček bylo málo, a tak jsem zbylé kostky, které jsem nesnědla, rozpustila s trochou bílého suchého vína, přidala bylinky, a měla jsem jednoduchou omáčku na zeleninový bulgur.

Vařeniště.cz

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 

Ingredience

  • sýr s  plísní uvnitř
  • červená cibule
  • snítka rozmarýnu
  • česnek
  • pár kuliček černého pepře
  • olej
 

Postup

1
Sýr nakrájejte na kostky velké asi 2 cm. Cibuli nakrájejte na tenká půlkolečka. Pár stroužků česneku rozbijte čepelí nože. V misce smíchejte sýr s cibulí, česnekem, natrhaným rozmarýnem a pepřem. Vložte do skleničky a zalijte dostatečným množstvím oleje.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Štrůdl z tvarohového těsta

Nepečené čoko řezy s ovesnými vločkami za 30 minut

Snadné domácí čatní z nedozrálých rajčat

Extra zdravé lívanečky

Apple pie s karamelom

Svatomartinská husa, bramborový knedlík a jablkové zelí

Kuřecí kung pao s kešu

Domácí salko do vaječného likéru

Svatební koláčky

Jak za 30 vteřin oloupat kiwi, mango i avokádo

Krémové dortíky v pomeranči

Pečená zelenina s pohankou a bulgurem