Červené kari masové kuličky jsou lahodným a aromatickým pokrmem, který kombinuje jemné mleté krůtí maso s exotickými thajskými příchutěmi. Masové kuličky jsou ochuceny čerstvým zázvorem a česnekem, což jim dodává výraznou a pikantní chuť.
Červené kari masové kuličky jsou lahodným a aromatickým pokrmem, který kombinuje jemné mleté krůtí maso s exotickými thajskými příchutěmi. Masové kuličky jsou ochuceny čerstvým zázvorem a česnekem, což jim dodává výraznou a pikantní chuť.
V míse smíchejte mleté krůtí maso, zázvor, česnek, sůl a pepř. Dobře promíchejte a vytvořte masové kuličky.
Zahřejte olej ve velké pánvi na středním ohni. Přidejte masové kuličky a opékejte, dokud nejsou ze všech stran zlatavé. Poté kuličky vyjměte z pánve.
Ve stejné pánvi přidejte cibuli a papriky. Smažte, dokud nezměknou.
Přidejte thajskou červenou kari pastu a vařte 1 minutu.
Přilijte kokosové mléko, rybí omáčku, sójovou omáčku a hnědý cukr. Přiveďte k varu.
Vraťte masové kuličky do pánve. Zakryjte a nechte dusit 10 minut.
Vmíchejte limetkovou šťávu a koriandr. Vařte další 2 minuty. Podávejte horké.