Mandlové máslo

Scholzova

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 hrsti mandlí = cca 2-3 polévkové lžíce másla

Postup

1

Mandle bez jakýchkoliv úprav dejte do mixéru (miska se sekáčkem) a mixujte tak dlouho, dokud mandle neutvoří drť, lepivou drť, kaši a následně hladké máslo.

2

Tento proces trval cca 30minut, ale samozřejmě i s přestávkami abych si neodvařila motor v mixéru.

3

Máslo uchovávám v uzaviratelné sklenici v ledničce a tuším, že jsem se dočetla, že vydrží bez problému i 14 dní a déle.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Španělské empanadas – křupavé taštičky plněné houbami a zeleninou

Salát s pečenou čekankou a kozím sýrem

Klasický pochoutkový salát

Quinoa tyčinky se sýrem a bylinkami

Italské sušenky cantucci

Pikantní cuketová směs na topinky

Lahodný čokoládový dort z jedné misky

Svatební koláčky

Čokoládové sušenky s mléčnou náplní alla oreo

Nepečený letní cheesecake s třešňovým želé

Fitness cuketové placičky s parmezánem

Nepečený mrkvový dort s kešu ořechy, mandlemi a citrónovým krémem