fbpx

Domácí mandlové máslo

Krémové mandlové máslo, které předčí všechny ostatní másla svou chutí i přípravou. K tomuto receptu potřebujete jen mandle a výkonný sekáček. Máslo se hodí na opékané toasty, do dezertů nebo jen tak, na mlsání.

  • Čas přípravy: 30 minut
  • Porce: 1 a půl hrnku másla
Recept na domácí mandlové máslo

Ingredience

  • 3 hrnky neloupaných mandlí

Postup

Krok 1

Mandle vložte do food procesoru nebo sekáčku. Přibližně po 15 minut bude směs vypadat takto.

SONY DSCKrok 2

Mixujte dál, přibližně po 20 až 25 minutách vznikne velmi jemná konzistence.

SONY DSCKrok 3

Přibližně po půl hodině bude máslo hotové. Mělo by mít lehce tekutou, krémovou strukturu. Skladujte ve sklenici v ledničce.

SONY DSC

Mohlo by vás zajímat:
bezlepkové domácí recepty mandle máslo raw snadné recepty veganské

Zdroj: detoxinista.com

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře