Domácí mandlové máslo
Krémové mandlové máslo, které předčí všechny ostatní másla svou chutí i přípravou. K tomuto receptu potřebujete jen mandle a výkonný sekáček. Máslo se hodí na opékané toasty, do dezertů nebo jen tak, na mlsání.
- Čas přípravy: 30 minut
- Porce: 1 a půl hrnku másla
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 3 hrnky neloupaných mandlí
Postup
1
Mandle vložte do food procesoru nebo sekáčku. Přibližně po 15 minut bude směs vypadat takto.

2
Mixujte dál, přibližně po 20 až 25 minutách vznikne velmi jemná konzistence.

3
Přibližně po půl hodině bude máslo hotové. Mělo by mít lehce tekutou, krémovou strukturu. Skladujte ve sklenici v ledničce.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}