Sladký francouzský toast

Když jsem dnes ráno přišla do kuchyně a probírala se pečivem, narazila jsem na 6 plátků toastového chleba a hned jsem věděla co s ním :). Francouzský toast ... Sladký, výborný, v různých variacích a tak jednoduchý. Já jsem se rozhodla pro variantu s arašídovým máslem a džemem s malinami a granátovým jablkem.

Mama pece doma

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 6 plátků toastového chleba
  • Arašídové máslo (já používám Peanut butter crunchy z Marks&Spencer)
  • Džem St.Dalfour malina-granátové jablko
  • 3 vejce
  • 60 ml mléka
  • 2 sáčky vanilkového cukru
  • 3 lžíce másla
  • Ovoce na dozdobení
  • Moučkový cukr

Postup

1
Do hlubokého talíře si rozklepněte vajíčka, přidejte mléko, vanilkový cukr a pořádně vše rozšlehejte. Jednu stranu toastu namažte marmeládou a druhou stranu arašídovým máslem.
2
Na pánev dejte máslo a toast namočte ve vaječné směsi, až bude pořádně nasátý dejte toast na pánev. Z každé strany smažte cca 2 minuty - toasty si, ale hlídejte, ať se Vám nepřipálí.
3
Po usmažení toasty posypte moučkovým cukrem, dozdobte ovocem. Případně můžete použít jablka, skořicový cukr a med. Vše je jen na Vaši fantazii:)
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krémová cibulačka

Domácí horká čokoláda

Plněné batáty ala mexiko

Perfektní jogurtová zmrzlina za 5 minut

Rychlé křupavé pekanové sušenky

Soba nudle s krůtím masem a bylinkami

Míša řezy

Citrónový krém (lemon curd)

Křupavé cibulové kroužky bez smažení

Grilovaná žebírka

Kaštanový koláč s krémem

Kuřecí, smetanová omáčka, rýže, zelenina