Hovězí ,,po burgundsku“
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 750 g hovězího zadního masa
- 4 rajčata
- 4 cibule
- 1 mrkev
- rajčatový protlak
- 2 lžíce hladké mouky
- 100 ml oleje
- 250 ml červeného vína
- sůl, pepř, tymián, majoránka, rozmarýn
- bobkový list, nové koření
- česnek
Postup
1
Posmažíme cibuli na oleji, přidáme hovězí maso, podlejeme červeným vínem, přidáme koření a dusíme do měkka.
2
Spaříme rajčata v horké vodě, oloupeme, nakrájíme a přidáme k masu spolu s nastrouhanou mrkví, protlakem a česnekem.
3
Nakonec zahustíme hladkou moukou.
Poznámka
Jako přílohu můžete podávat rýži.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}