Hovězí ,,po burgundsku“

Jakate

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 750 g hovězího zadního masa
  • 4 rajčata
  • 4 cibule
  • 1 mrkev
  • rajčatový protlak
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 100 ml oleje
  • 250 ml červeného vína
  • sůl, pepř, tymián, majoránka, rozmarýn
  • bobkový list, nové koření
  • česnek

Postup

1

Posmažíme cibuli na oleji, přidáme hovězí maso, podlejeme červeným vínem, přidáme koření a dusíme do měkka.

2

Spaříme rajčata v horké vodě, oloupeme, nakrájíme a přidáme k masu spolu s nastrouhanou mrkví, protlakem a česnekem.

3

Nakonec zahustíme hladkou moukou.

Poznámka

Jako přílohu můžete podávat rýži.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zapékaná kuřecí prsa plněná ricottou, parmazánem a špenátem

Italská pizza

Lahodná mrkvová buchta s vanilkovým krémem ve 3 krocích

Rychlé domácí tortilly

Bramborové šišky s perníkem a jahodovou pěnou

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a dušenou zeleninou

Veganská dýňová polévka

Cuketové špagety

Rychlé mini sekané se sýrem a slaninou

Snadná hrnková bábovka s mákem

Ozdravný džus pro správné zažívání

Mrkvový krém s kokosovým mlékem