Fazolová polévka

Ve znamení luštěnin.

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrst barevných fazolí
  • 1 mrkev
  • 2 lžíce Hrašky
  • Zeleninový vývar
  • Směs čerstvých bylinek (pažitka, petrželka, libeček, koriandr)
  • Sůl

Postup

1

Fazole uvaříme ve vývaru do měkka.

2

Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, zahustím Hraškou a povaříme.

3

Nakonec dochutíme nasekanými bylinkami a osolíme.

Poznámka

Fazole je dobré nechat přes noc namočené, nemusí se pak dlouho vařit.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jednoduchý osvěžující pomerančový dortík ze 4 ingrediencí

Dezert s překvapením – Šálek kávy, který můžete sníst úplně celý

Vosí hnízda

Plněné vegetariánské řízky se zakysanou smetanou

Květáková polévka

Jednoduché fitness palačinky jen ze 2 ingrediencí

Zadělávaná mrkev s brokolicí

Veganská celozrnná pizza

Japchae – korejské nudle se zeleninou, houbami a masem

Video: Bramborová roláda naplněná sýrem, slaninou a klobáskou

Růže z listového těsta a jablek

Domácí italská vanilková zmrzlina