Fazolová polévka

Ve znamení luštěnin.

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrst barevných fazolí
  • 1 mrkev
  • 2 lžíce Hrašky
  • Zeleninový vývar
  • Směs čerstvých bylinek (pažitka, petrželka, libeček, koriandr)
  • Sůl

Postup

1

Fazole uvaříme ve vývaru do měkka.

2

Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, zahustím Hraškou a povaříme.

3

Nakonec dochutíme nasekanými bylinkami a osolíme.

Poznámka

Fazole je dobré nechat přes noc namočené, nemusí se pak dlouho vařit.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vánoční cukroví – polomáčené máslové sušenky s čokoládovými hoblinkami

Fazole alla bud spencer

Borůvkový dezert

Hovězí steak

Jarní ředkvičková polévka

Klasický velikonoční mazanec ze špaldové mouky

Plněné vegetariánské řízky se zakysanou smetanou

Houbový kuba s krupkami, bylinkami a česnekem

Snadný návod na zamilovaná vajíčka ve tvaru srdce

Super snadný koláč v zavařovací sklenici

Salát little gem s hovězím masem a glazovanými žampiony

Pikantní hermelín pečený s bylinkami a meruňkovým džemem