Květákové placičky

Klasika, která nikdy nezklameKvěták si rozebereme na růžičky a uvaříme v hrnci do měkka.

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2 menšího květáku
  • 1 vejce
  • 1 hrnek ovesných vloček
  • ghí (olej)
  • jarní cibulku
  • drcený kmín
  • špetku červené papriky
  • sůl

Postup

1

Květák si rozebereme na růžičky a uvaříme v hrnci do měkka.

2

Vodu z květáku slijeme a květák vidličkou rozmačkáme na jemno.

3

Vodu z květáku slijeme a květák vidličkou rozmačkáme na jemno.

4

Přidáme 1 rozklepnuté vejce a zamícháme.

5

Jako poslední do směsi postupně přidáváme ovesnou mouku, dokud se nevytvoří jakoby těstíčko, které trochu drží pohromadě.

6

měs klademe na pánev lžící a umáčkneme do tvaru placičky, osmažíme z obou stran na kapce ghí (másla, oleje).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jahodovo-rebarborová zmrzlina

Video: Famózní skotská vejce pečená v troubě

Video: Jednoduchý semínkový chlebíček bez mouky plný bílkovin

Mrkvový dort s tříbarevným krémem a medvídky Pedro Tutti Frutti

Domácí rýmovníkový sirup

Pečená růžičková kapusta s balsamicem a pancettou

Video: Bramborové válečky plněné čedarem, slaninou a jarní cibulkou

Jahodové tiramisu

Tuňák a losos na batátovém pyré s wasabi majonézou

Nepečený čokoládový dort s vlašskými ořechy a borůvkami

Špenátová roláda plněná sýrem, šunkou a tvarohem

Jahodový páj