Květákové placičky

Klasika, která nikdy nezklameKvěták si rozebereme na růžičky a uvaříme v hrnci do měkka.

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2 menšího květáku
  • 1 vejce
  • 1 hrnek ovesných vloček
  • ghí (olej)
  • jarní cibulku
  • drcený kmín
  • špetku červené papriky
  • sůl

Postup

1

Květák si rozebereme na růžičky a uvaříme v hrnci do měkka.

2

Vodu z květáku slijeme a květák vidličkou rozmačkáme na jemno.

3

Vodu z květáku slijeme a květák vidličkou rozmačkáme na jemno.

4

Přidáme 1 rozklepnuté vejce a zamícháme.

5

Jako poslední do směsi postupně přidáváme ovesnou mouku, dokud se nevytvoří jakoby těstíčko, které trochu drží pohromadě.

6

měs klademe na pánev lžící a umáčkneme do tvaru placičky, osmažíme z obou stran na kapce ghí (másla, oleje).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Koláčky s lískovým oříškem

Zapečené lilky

Tagliatelle s arašídovým máslem

Video: Koláčkové mozzarellové bomby přelité česnekovým máslem

Božský koláč s lesním ovocem a nádherným motivem

Tradiční velikonoční ptáčci, které zvládne každý

Cuketový guláš s červenou čočkou

Křupavá květáková pizza se sýrem, žampiony a zeleninou

Domácí chleba

Nízkosacharidová kuřecí prsa s mrkví a květákovou rýží – porce jen 310 kcal

Veganské mini klobásky

Rajčatové rizoto s červeným vínem