Škubánky bez lepku a cukru

Jako dítě jsem vždycky milovala škubánky s mákem. Chvíli jsem si hrála s tím, jak udělat verzi bez lepku a cukru, výsledek myslím stojí za to. Pro někoho mohou být možná méně sladké, vždycky si je ale můžete polít trochou nějakého sirupu.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3 batáty
  • 2 jablka
  • 2 lžíce tapiokové mouky
  • 2 lžíce kokosové mouky
  • mák
  • přepuštěné máslo
  • lžička soli

Postup

1

Batáty oškrábeme, nakrájíme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě (vaříme cca 10 minut).

2

Vodu slijeme a přidáme na jemno nastrouhaná jablka a mouky.

3

Šťouchadlem na brambory vytvoříme těsto, ze kterého pak děláme na talíř kopečky.

4

Posypeme mletým mákem a zalijeme máslem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Celozrnné muffiny s datlemi

Dietní banánové sušenky

Video: Květák zapečený pod sýrovo-brokolicovou omáčkou podle Jamie Olivera

Nepečené arašídové kopečky s karamelem a bílou čokoládou

Obrácený hruškový koláč

Celozrnná žemlovka s tvarohem

Kokosová rýže s mangem a kešu

Kokoso-kávová buchta

Mangová zmrzlina

Zelený detoxikační džus

Špagety siciliana

Rýchla polievka zo strúhanej zeleniny