Nakrájené maso zalijeme 2PL sójové omáčky, 1PL sezamového oleje, posypeme lžící cukru a promícháme s 2 rozdrcenými stroužky česneku. Necháme alspoň půl hodiny marinovat.
Mrkev, cibuli, papriku a chilli papričku nakrájíme na jemné nudličky, houby pokrájíme na plátky, zbylý česnek posekáme. Špenát opláchneme a necháme okapat.
Na arašídovém oleji orestujeme nejprve maso, které vyjmeme, pokud je potřeba doplníme trochu oleje a orestujeme na něm mrkev, papriku, chilli papričku, cibuli s houbami a nakonec přihodíme česnek se špenátem. Zelenina musí být křupavá nikoliv rozvařená.
Vrátíme zpět maso, přidáme uvařené nudle a dochutíme dostatečně rybí a sójovou omáčkou, rýžovým octem a ještě trochou sezamového oleje. Vše dobře promícháme a můžeme podávat posypané sezamovými semínky.