Jahodový hamburger

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 4 burgerové bulky
  • 720 g hovězího masa ( 180g na osobu)
  • 4 listy římského salátu
  • 4 velké jahody
  • 100 g balkánského sýra
  • 100 ml tatarské omáčky
  • 1 lžíce bazalkového pesta
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř

Postup

1

Mleté hovězí maso s jednou lžící oleje smícháme se solí a pepřem. Pomocí navlhčených rukou vytvarujeme masové placky které propečeme dle chuti strávníků. (Do středu bulky vždy udělejte před pečením důlek, aby se lépe propekl i uvnitř.) Hotové burgery necháme na talířku odležet cca pět minut.

2

Mezi tím si opečeme bulky ze všech stran , smícháme tatarskou omáčku s lžící pesta a namažeme na obě strany bulek.

3

Dále na spodní část bulky položíme salátové listy, hovězí maso, jahody nakrájené na plátky a nadrobený balkánský sýr. Vše zakončíme vrchní částí bulky

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Pečené brambory nadívané rozteklým sýrem a ozdobené vajíčkem

Ovesná kolečka s avokádovou čokoládou

Kávový koláč s pekanovými ořechy

Špenátovo-ricottové noky s pečeným lilkem

Pečená vepřová panenka s vypečenou slaninou a česnekem

Mrkvový krém s kokosovým mlékem

Špagety s česnekem a parmezánem hotové do 20 minut

Video: Snadná čokoládovo-karamelová buchta s bohatým karamelovým krémem

Pečená jablka s karamelem a zmrzlinou

Matcha cookies s bílou čokoládou a guajavou

Pohanková kaše s čokoládou

Kuřecí kung pao s kešu