Cuketové rolky s náplní ze sýra a sušených rajčat

Takový ten den, kdy vás neustále honí mlsná a nevíte, na to vlastně máte chuť. Přesně takový den jsem měla a když jsem nedávno koukala na oblíbené stránky s recepty, padly mi do oka cuketové rolky. Upravila jsem si jej podle svých chutí a surovin, které jsem měla k dispozici a vnikla z toho opravdu chuťovka, kterou máte jedna dvě hotovou.

Dobroty do bříška

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 větší cuketa
  • 1/2 stroužku česneku
  • sůl
  • hrst bazalky a oregána
  • lžíce pražených slunečnicových semínek
  • 100 g smetanového sýra (Lučina, Palouček)
  • 30 g sýra cottage
  • 30 g sušených rajčat

Postup

1

Cuketu nakrájíme na slabé plátky a posolíme. Necháme cca 15 minut odležet. Cuketa pustí vodu a solí také změkne.

2

Mezitím si v misce smícháme smetanový sýr, sýr cottage, nasekanou bazalku a oregáno, nakrájená sušená rajčata, slunečnicová semínka a česnek. Vše dobře promícháme.

3

Cuketové plátky si osušíme a lžící vložíme na jeden konec náplň ze smetanového sýra a zabalíme. Aby se rolky nerozmotávaly, tak je zajistíme párátkem. Náplň je možné použít i jako pomazánku. Rolky podáváme např jako předkrm nebo jako chuťovku.

Poznámka

Inspirace: www.fitrecepty.info

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuřecí „čína“ s paprikami, česnekem a balsamikem za půl hodiny

Snadné fitness fazolové brownies bez mouky a zbytečného cukru

Veganské čevabčiči s bramborou kaší

Video: Chlebový ježek ve stylu cheeseburgeru

Španělská paštika

Těstoviny se špenátem

Šťavnaté kuřecí stripsy s dipem

Čočka beluga s křepelčími vejci

Cuketová quesadilla

Zeleninová polévka s červenou čočkou a quinoi

Smažené jarní závitky

Treska pečená v těstíčku