Jáhlová kaše s kapkou agáve, jahodami a kostičkou lindt

niki.zurovcova

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 ml polotučného mléka
  • jáhlová směs dle hustoty kaše
  • agávový sirup
  • 2 jahody
  • 1 kostička hořké jahodové Lindt

Postup

1

Ohřejeme si mléko, za stálého míchání postupně přisypáváme jáhlovou kaši a míchám vidličkou do požadované hustoty. Osladíme kapkou agávového sirupu, přidáme na drobno nakrájené jahody a nastrouhanou kostičkou čokolády.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Čučoriedková torta

Cheesecake s čokoládovou polevou pro milovníky karamelu

Vánoční cukroví – bílkové pusinky s vanilkou a čokoládovým mramorováním

Těstoviny s lilkem a houbami z jednoho hrnce

Lososové sashimi s koriandrem, avokádem a wasabi majonésou

Nadýchané banánky z odpalovaného těsta jako z cukrárny

Pečená rajčata s bylinkami a česnekem

Osvěžující, jogurtový nápoj Lassi – 10 skvělých receptů, ze kterých si vybere každý

Zeleninový vývar „ze zbytků“

Avokádové brownies

Pohánkové placky

Jednoduché křehké máslové sušenky s vanilkou + videorecept