Jáhlová kaše s kapkou agáve, jahodami a kostičkou lindt

niki.zurovcova

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 ml polotučného mléka
  • jáhlová směs dle hustoty kaše
  • agávový sirup
  • 2 jahody
  • 1 kostička hořké jahodové Lindt

Postup

1

Ohřejeme si mléko, za stálého míchání postupně přisypáváme jáhlovou kaši a míchám vidličkou do požadované hustoty. Osladíme kapkou agávového sirupu, přidáme na drobno nakrájené jahody a nastrouhanou kostičkou čokolády.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zeleninové muffiny bez mouky

Snadný nepečený karamelový dort ze sušenek Lotus

Turecké jogurtové brambory pečené v troubě do 30 minut

Dýňový koláč

Quinoa s krevetami a špenátem

Anglie – kávovo-ořechový dort

Mix gratinované zeleniny

Video: Slavný maxiknedlík z Rakouska – Germknödel

Kuřecí lasaně se šunkou, zapečeným sýrem a česnekovou omáčkou

Video: Fitness květákové tortily s koriandrem, pečené v troubě

Jablečné řezy

Krémové rizoto s lososem a čerstvými paprikami