Jáhlová kaše s kapkou agáve, jahodami a kostičkou lindt

niki.zurovcova

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 ml polotučného mléka
  • jáhlová směs dle hustoty kaše
  • agávový sirup
  • 2 jahody
  • 1 kostička hořké jahodové Lindt

Postup

1

Ohřejeme si mléko, za stálého míchání postupně přisypáváme jáhlovou kaši a míchám vidličkou do požadované hustoty. Osladíme kapkou agávového sirupu, přidáme na drobno nakrájené jahody a nastrouhanou kostičkou čokolády.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Polévka z červené řepy s kozím sýrem a řeřichou

Sekaná mumie

10 nejlepších receptů na vánoční cukroví

Plněné velikonoční mrkvové rolky

Recept na batátovou pizzu bez mouky

Sirup z černého rybízu

Kakaové řezy s jablky a čokoládovou polevou

Masové kuličky v pikantní omáčce

Video: Splněný sen každého čokoholika: Malinové košíčky s čokoládovo-malinovou pěnou

Anglie – kávovo-ořechový dort

Špagety s česnekem a parmezánem hotové do 20 minut

Nepečený oreocheesecake