Mac and cheese

Marek Novák

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Pre 4 osoby :

  • 500 g kolienok (makarónov)
  • 200 g cheddaru alebo iného syra
  • 250 ml smotany
  • 250 ml mlieka
  • 40 g masla
  • 40 g hladkej múky
  • čerstvo mleté čierne korenie a soľ
  • prípade chilli papričku na dochutenie a ozdobenie 🙂

Postup

1

Kolienka (resp. akékolvek cestoviny) teda makaróny uvarte v osolenej vode a sceďte.

2

Pripravte si bešamelovú omáčku. Vo väčšom hrnci rozpusťte maslo, zasypte ho múkou a poriadne premiešajte. Nechajte múku trochu osmažiť. Zalejte mliekom a smotanou, osoľte a okoreňte. Miešajte, pokiaľ bešamel nezíska konzistenciu omáčky a pridajte nastrúhaný syr.

3

Pridajte kolienka a poriadne premiešajte.
Jedlo môžeme podávať a prípadne ozdobíme chilli papričkou :)

4

Dobrú chuť :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zeleninové sushi

Řajčatové těstoviny s modrým sýrem z jednoho hrnce

Rychlé těstoviny s rajčaty, mletým masem a sýrem

Špagety se špenátovou omáčkou

Zdravý makovo-jablečný koláč bez mouky

´Uzené´ zeleninové rizoto

Video: Pomalu pečené vepřové s medovo-karamelovou glazurou

Video: Chlebový ježek ve stylu cheeseburgeru

VIDEORECEPT: Dutch Baby Pancake

Nepečený jogurtový dort se sušenkovým korpusem, bánany a kiwi

Poctivá květáková polévka, která skutečně zasytí

Tiramisu s karamelovými sušenkami a vanilkou