Vajíčková pomazánka s ředkvičkami

V kuchyni vždy otevřeno

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3 vejce natvrdo
  • cca 15 ředkviček
  • 1 malá cibule nebo jarní cibulka
  • pažitka
  • 1PL majonézy
  • 1PL plnotučné hořčice
  • 1 lučina ve staniolu
  • pepř a sůl

Postup

1

Vejce a ředkvičky nahrubo nastrouháme, přidáme posekanou pažitku a najemno nakrájenou cibuli, přimícháme lučinu, majonézu a hořčici. Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Jednoduché, hotovo.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dobošové řezy

Jemné čtverečky s vláčným citrónovým krémem

Zapékaný lilek s rajčaty a sýrem

Šmakounovy štíhlé nudle s pestem a tuňákovými kuličkami

Těsto na pizzu jen ze 2 ingrediencí

Mandlovo – špaldová galetka s broskvemi (galette)

Fit zapečené voňavé kuře s květákem a sýrem

Zeleninový vývar

Sladké zapékané toasty s jablky, ořechy a špetkou skořice

Špagetová hnízda z muffinového plechu

Fitness květákové rizoto – žádná rýže, minimum sacharidů

Špenátová roláda plněná sýrem, šunkou a tvarohem