Čokoládová kaše s banánem a burákovým máslem

Tohle je doslova moje zamilovaná snídaně, pro dny, kdy mám chuť mlsat a venku ještě není moc teplo. Tahle snídaně zasytí, zahřeje a ještě uspokojí všechny mlsné chuťové buňky. Hlavní ingrediencí jsou zde banány a ochucené čokoládové mléko. Samozřejmě to rostlinné, já mám nejraději kokosové s chutí čokolády,ale klidně použijte i sojové s čokoládou.

Cucinare con amore

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • jeden zralý banán, část rozmačkat a část nakrájet na plátky
  • větší hrst ovesných vloček
  • kokosové mléko s čokoládou, cca jeden hrnek ( může být i mandlové či kokosové a do něj přidat kousek čokolády )
  • trocha burákového másla

Postup

1

Nejprve si dáme do hrnce vločky a zalijeme je mlékem, vaříme na mírném ohni do zhoustnutí. Vypneme, odstavíme a vmícháme rozmačkaný banán. Není potřeba vůbec sladit, banán i samotné mléko jsou sladké dost.

2

Přendáme do misky, ozdobíme burákovým máslem a plátky banánu, ihned podáváme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rebarborový koláč z drobenkového těsta s mákem

Jednoduchý tvarohový dortík s ovocem

Vege palačinky s banány a kokosem

Pečená kuřecí prsa s rajčaty, cizrnou a podávaná s kořeněným jogurtovým dipem

Domácí špenátové těstoviny s kuřecím masem a lučinou

Avgolemono – řecká citrónová polévka

Čokoládová pěna s višněmi

Jednoduchá indická máslová placka Paratha

Pavlova dortíky

Salát s ananasem, krevetami a balsamicovým vinaigrette

Bezlepkové linecké s mákem a povidly

Česnekový chléb Caprese