Čokoládová kaše s banánem a burákovým máslem

Tohle je doslova moje zamilovaná snídaně, pro dny, kdy mám chuť mlsat a venku ještě není moc teplo. Tahle snídaně zasytí, zahřeje a ještě uspokojí všechny mlsné chuťové buňky. Hlavní ingrediencí jsou zde banány a ochucené čokoládové mléko. Samozřejmě to rostlinné, já mám nejraději kokosové s chutí čokolády,ale klidně použijte i sojové s čokoládou.

Cucinare con amore

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • jeden zralý banán, část rozmačkat a část nakrájet na plátky
  • větší hrst ovesných vloček
  • kokosové mléko s čokoládou, cca jeden hrnek ( může být i mandlové či kokosové a do něj přidat kousek čokolády )
  • trocha burákového másla

Postup

1

Nejprve si dáme do hrnce vločky a zalijeme je mlékem, vaříme na mírném ohni do zhoustnutí. Vypneme, odstavíme a vmícháme rozmačkaný banán. Není potřeba vůbec sladit, banán i samotné mléko jsou sladké dost.

2

Přendáme do misky, ozdobíme burákovým máslem a plátky banánu, ihned podáváme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krevety na másle se studeným dipem

Lívanečky s chia semínky, pečenými fíky a Amarettem

Domácí rohlíky plněné uzeným sýrem

Bleskový špaldový koláč s čokoládou a brusinkami – porce jen 176 kcal

Sladcí šneci z kynutého těsta s tvarohem a rozinkami

Video: Super rychlý veganský raw cibulový dip

Žloutkové portugalské koláčky z listového těsta – oblíbené po celém světě

VIDEORECEPT: Cuketový koláč

Tvarohové knedlíčky plněné marcipánem s omáčkou z třešní

Video: Clafoutis – Jednoduchá francouzská bublanina s třešněmi

Špenátovo-vajíčkové muffiny s restovanými bramborami a šunkou

Pečené bramborové mini frittaty se zelenými fazolkami