Bylinkové máslo

Bylinkové máslo je klasika, která nejlépe chutná na čerstvém pečivu. Použít ho ale můžete např. i na maso, brambory, do těstovin nebo rýže, do toustu a nebo ho s oblibou dávám do krémových polévek a dušené zeleniny.

reBarbora's kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 máslo
  • 2 hrsti čerstvých bylinek – já dávám pažitku, oregano, kerblík, libeček
  • a někdy i mátu
  • 1 menší stroužek česneku
  • lžičku mořské soli

Postup

1

Máslo nechte při pokojové teplotě natolik povolit, byste ho mohli míchat. Bylinky nasekejte na jemno a vidličkou je zapracujte do rozměklého másla, stejně tak prolisovaný česnek a lžičku soli. Důkladně promíchejte a dejte do zavírací mističky nebo si udělejte váleček za pomoci potravinářské folie.

2

Pokud vám v másle vadí česnek, klidně vynechte, i tam bude máslo skvělé.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jemné skořicové kostičky – rychle hotové a ideálně sladké

Pečená dýňová polévka s jablkem

Sušenky z ovesných vloček s dia marmeládou

Turecké jogurtové brambory pečené v troubě do 30 minut

Borůvkové cupcaky s citrónovou kůrou a vanilkovým krémem

Zapečené conchiglioni s ricottou a špenátem

Domácí čokoládové müsli

Extra čokoládové řezy s vysokým krémem a polevou

Nepečené karamelové kokosky s hořkou čokoládou do 30 minut

Tofu v rajčatové omáčce s quinoou

Špagety se žampiony, špenátem a uzeným tofu

Video: Bleskové čokoládovo-oříškové Soufflé pro začátečníky