Dýňová smetanová polévka s kari

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 ks dýně hokaido
  • 400ml smetany (30% a více)
  • sůl, pepř a kari
  • citronová šťáva a krutony (při podávání )

Postup

1

Dýni zbavíme kůry a jadřinců. Očištěnou dýni nakrájíme na menší kousky a vaříme do měkka v osolené vodě.

2

Uvařenou dýni z cedíme a rozmixujeme tyčovým mixérem. Dýni smícháme se smetanou a krátce povaříme.

3

Dochutíme solí, pepřem a kari. Nandáme na talíř, porci zakápneme trochou citronové šťávy a doplníme o pár krutonů.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lehká pomazánka z ricotty a vajec

Domácí sýrový dip

Domácí křupavé ořechové müsli s kokosovým olejem a skořicí

Osvěžující zeleninová polévka gazpacho

Okurkový salát s mangem a černým sezamem

Lasagnové rolky se špenátem, parmezánem a mozzarellou

Kořeněný kečup

Angreštový sirup s meduňkou

Vepřové žampionové kapsy obalené do křupavého kabátku z brambor

Koláč s brusinkami a mákem

Fit květákové jednohubky s bylinkami, česnekem a mozzarellou

Lasagne s mletým masem a cuketou