Bylinkové máslo

Bylinkové máslo vám zajistí šťavnatost masa, která vám spolu s pořádnou náloží bylinek přímo exploduje v puse.

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g másla
  • špetka soli
  • 2 malé stroužky česneku
  • velká hrst bylinek

Postup

1

Kostku másla necháme změknout a vložíme do misky.

2

K máslu přidáme nasekané bylinky, jeden stroužek česneku a sůl. Rukou máslo prohněteme a vytvarujeme do šišky, kterou zabalíme zpět do obalu od másla, nebo do pečicího papíru a dáme zpět do lednice.

3

Do jedné porce mletého masa vložíme plátek bylinkového másla a vytvarujeme burger. Poté vložíme na gril a propečeme tak, jak to máme rádi.

4

Bylinkové máslo vám zajistí šťavnatost masa, která vám spolu s pořádnou náloží bylinek přímo exploduje v puse.

Poznámka

TIP: Bylinkové máslo vám v lednici vydrží dlouho a jeho využití je opravdu široké. Zkuste ho :).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Extra rychlý jahodový závin z listového těsta s vanilkovým krémem

Čokoládové košíčky s arašídovým máslem

Jemné linecké vánoční cukroví

Vláčná cuketová bábovka

Zapékaná quinoa s kuřetem, brokolicí a sýrem

Panenka na žampionech a sušených rajčatech

5 nejlepších receptů na domácí másla z ořechů, semínek i kokosu

Zdravá slunečnicová pomazánka

Tymiánové výpečky s dušenou cuketou

Rebarborový džem

Bezlepková zeleninová placka

Krémový raw cheesecake