Zeleninový hrnec

Do hrnce jsem přihodila masové kuličky, které zbyly z předešlého oběda (to už ale potom není vegetariánský oběd). Určitě to byl dobrý nápad na oživení tohoto rychlého letního jídla.

Zeleninový hrnec

Ingredience na 4 porce

  • 1 červená cibule
  • 1 velký stroužek česneku
  • 2 zelené papriky
  • 1 malá cuketa
  • 2 rajčata
  • 1 rajčata v plechovce
  • 1 červené fazole v plechovce
  • chilli koření
  • sůl
  • bylinky: bazalka, tymián, rozmarýn,

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Na olivovém oleji zpěníme cibuli. Po chvíli přidáme česnek. Zasypeme trochou chilli.

2

Zeleninu si pokrájíme a nejdříve přidáme cuketu s paprikou a pár minut podusíme.

3

Poté přidáme rajčata, rajčata z plechovky a trochou vody. Necháme několik minut probublávat.

4

Na závěr dochutíme asi 2 velkými špetkami soli a přisypeme fazole. Plus můžeme dochutit bylinkami.

5

Podáváme s chlebem.

Mohlo by vás zajímat: Hlavní jídla, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

Filip

Filip

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře