Čokoládové hrudky s mandlemi a višněmi

Další jednoduché nepečené cukroví z tmavé čokolády, křupavých mandlí a šťavnatých višní. Čokoládu si samozřejmě můžete vybrat i jinou nebo i použít cukrářskou polevu. Já si je letos vyrobím z mé milované bílé čokolády. 🙂

Anna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

Krok 1.

V míse smíchejte pokrájené višně a posekané mandle. Na dva plechy si připravte pečící papír.

Krok 2.

Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu. Do ní vmíchejte višně s mandlemi.

Krok 3.

Směs nabírejte lžící a pokládejte v hrudkách na pečící papír.

Krok 4.

Nechte v lednici cca 15 minut ztuhnout.

Skladování: V chladu ve vzduchotěsné nádobě až 2 týdny.

Ingredience

  • 1 hrnek sušených višní
  • 2 hrnky sekaných mandlí
  • 165 g sekané tmavé čokolády

 

 

Postup

1
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pravé Italské tiramisu

Polníčková polévka s celerem a pórkem

Míša řezy

Brynzová pomazánka s medvědím česnekem za 5 minut

Španělský slaný koláč empanada gallega

Steak z tuňáka na barevném pepři a mořské soli

Seitan – základní recept

Recept na marinádu, který Vás nezklame

Asijské mleté kuličky

Rychlé avokádové hranolky v pikantním křupavém obalu

Květákové krokety se sýrem

Nudličky s restovaným tofu, zeleninou a kari