Vynikající hovězí na červeném víně pro jednoho

Snadné a rychlé

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 lžíce olivového oleje
  • 200 g hovězího masa z kýty
  • 1 malá cibule (nakrájená)
  • 1 stroužek česneku (nakrájený nadrobno)
  • 1 špetka oregána
  • 2 dcl červeného vína
  • 200 g nakládaných rajčat (nakrájená)

Postup

1

Na pánvi rozehřejte olej. Vložte maso a opékejte 2 minuty na obou stranách, aby bylo pěkně dohněda.

2

Vyjměte maso a odložte na talíř. Do pánve přidejte cibuli, česnek a oregano. Smažte přibližně 5 minut, až cibule zezlátne.

3

Přidejte víno a nakládaná rajčata a vařte na mírném ohni 10 minut, až směs zhoustne. Mezitím nakrájejte maso na malé kousky a následně přidejte ke směsi. Vařte doměkka. Můžete podávat s těstovinami, brambory nebo rýží.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Batátovo – bramborová polévka s quinoa

Losos pečený s rajčaty, zelenými fazolkami a pestem

Klasický domácí dýňový koláč s voňavým kořením

Video: Dutch baby – pečená palačinka s čerstvými jahodami

Žloutkové řezy

Zmrzlinový cheesecake s krémovým sýrem, jahodami a čokoládovou polevou

Pečená dýně s parmazánem a bazalkovým dipem

Jogurtové muffiny s borůvkami

Pikantní cuketová směs na topinky

Domácí mléčný marcipán na potahování dortů a tvorbu figurek

Video: Vláčný koláč s citronovou šťávou a lahodnou šlehačkou

Tečkovaný cheesecake