Celerový salát pro lepší imunitu

marta-bara

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Na dvě porce:

  • 1ks celeru
  • 4 šťastná vejce
  • 1/2 bílého jogurtu
  • 4 lžíce sojanézy
  • 2 lžičky hořčice
  • sůl
  • semínka slunečnice 30g
  • mandle 30g
  • polníček

Postup

1

Bulvu celeru oloupeme a na jemném struhadle nastrouháme.

2

Vejce uvařené natvrdo nastrouháme na hrubém struhadle.

3

Přidáme 4 lžíce sojanézy a půlku bílého jogurtu. Pokud omezujete mléčné výrobky, dejte více sojanézy.

4

Přidáme 2 lžičky hořčice nejlépe té bez barviv. Můžeme osolit mořskou solí.

5

Na sucho na pánvi opražíme slunečnicová semínka. Vše promícháme.

6

Posypeme polníčkem a na sucho opraženými mandlemi.

Poznámka

Pokud podáváme k večeři, není potřeba již žádné pečivo.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dvouvrstvý Nutellový cheesecake

Květákové pickles

Polévka z cukrové kukuřice s koriandrovými krutony

Špenátová polévka

Kachní prsa s brusinkovo-rybízovým chutney

Salát s řepou a fetou

Brownies

Celozrnný kynutý závin s jablky

Mexický losos s květákovou rýží, avokádem a rajčaty

Penne alla crudaiola

Zapékaná quinoa s kuřetem, brokolicí a sýrem

Cizrnový koláč s malinovou omáčkou