Hranolky z trouby

Jako rychlá a snadná večeře, mlska k televizi či příloha k masu

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

– množství surovin volte dle toho, kolik je členů vaší rodiny a jak jste hladový 🙂

  • Batáty
  • Brambory
  • Mrkev
  • 1 Zakysanou smetanu
  • 1/2 Salátovou okurku
  • 2 Ředkvičky – pozor, ať nejsou pálivé pro děti
  • 1 PL oleje
  • 1 KL sušeného rozmarýnu/bazalky

Postup

1

atáty, brambory a mrkev nakrájíme na hranolky a dáme do mísy.
Přilijeme olej a pořádně promícháme, přidáme rozmarýn a pořádně promícháme.

2

Klademe na pečící papír a pečeme zhruba 30minut na 180-200 stupňů.

3

Dip si uděláme tak, že nastrouháme okurku a ředkvičky a smícháme se zakysanou smetanu a osolíme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jogurtové vafle s ovocem a medem

Seitan – základní recept

Pomazánka na topinky plná železa

Mrkvový dort s ořechy

Originálně zapečený toustový chléb hotový za pár minut

Rychlý jahodový džem s chia semínky a medem

Guláš z hovězího masa s knedlÍkem

Krémové tortelliny s česnekem a parmazánem do půl hodiny

Vepřový kotlík s cizrnou a olivami

Citronová rýže se špenátem a koriandrem

Zapékané brambory s krémovou bylinkovou omáčkou a slaninou

Domácí pomerančová zmrzlina bez rafinovaného cukru