Babiččina sekaná

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 700 g směsi mletého vepřového a hovězího masa
  • 3 rohlíky
  • 300 ml mléka 0,5 % tuku
  • 120 g zelené, červené nebo žluté papriky
  • 2 vejce
  • 120 g cibule
  • 60 g strouhanky
  • 1 jarní cibulka
  • Sůl, pepř

Postup

1

Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce

2

Cibuli nakrájíme a orestujeme nasucho na teflonové pánvi

3

Papriku a jarní cibulku nakrájíme najemno

4

Všechny suroviny v míse důkladně promícháme

5

Vzniklou směs vložíme do silikonové formy na pečení a pečeme v předehřáté troubě na 180ºC přibližně hodinu

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborem. Pro zpestření můžeme do sekané přidat houby nebo žampiony, které ale musíme nejprve tepelně zpracovat. Buď povařit nebo nasucho orestovat na pánvi. Pak teprve přidat do směsi na sekanou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Citrónové risotto s kešu

Zapečený skládaný chleba s máslem z medvědího česneku a mozzarelou

Losos na šalvěji s dýňovým pyré

Fitness bábovka z ovesných vloček, banánů a kokosu

Cuketovo-rajčatová polévka s quinoou

Video: Crème brûlée – cheesecake s malinami

Zahřívací dýňová polévka

Lahodná a lehká příloha: Šťouchané brambory s květákem a mandlemi

Vláčné kakaové řezy s čokoládovo-oříškovým krémem

Pavlova dortíky

Zdravé kakaovo-ořechové kostky – lepší jak čokoláda

Rychlá ovesná snídaně s nektarinkou