Babiččina sekaná

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 700 g směsi mletého vepřového a hovězího masa
  • 3 rohlíky
  • 300 ml mléka 0,5 % tuku
  • 120 g zelené, červené nebo žluté papriky
  • 2 vejce
  • 120 g cibule
  • 60 g strouhanky
  • 1 jarní cibulka
  • Sůl, pepř

Postup

1

Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce

2

Cibuli nakrájíme a orestujeme nasucho na teflonové pánvi

3

Papriku a jarní cibulku nakrájíme najemno

4

Všechny suroviny v míse důkladně promícháme

5

Vzniklou směs vložíme do silikonové formy na pečení a pečeme v předehřáté troubě na 180ºC přibližně hodinu

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborem. Pro zpestření můžeme do sekané přidat houby nebo žampiony, které ale musíme nejprve tepelně zpracovat. Buď povařit nebo nasucho orestovat na pánvi. Pak teprve přidat do směsi na sekanou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Banánová bábovka s ořechy, čokoládou a krémovou náplní

Svieža jahodová torta

Ciabatta s opečenou slaninou

Panna cotta

Křupavá květáková pizza se sýrem, žampiony a zeleninou

Návod na jednoduchý narozeninový včelí dort

Originální smetanový zákusek s kokosovými kuličkami

Cheesecake s arašídovým máslem a čokoládovou ganachí

Nepečený cheesecake s jahodami

Vepřový kotlík s cizrnou a olivami

Jak jednoduše a krásně nazdobit dort pomocí vykrajovátek a štětce

Rychlé kuřecí nudličky ve sladkokyselé omáčce