Babiččina sekaná

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 700 g směsi mletého vepřového a hovězího masa
  • 3 rohlíky
  • 300 ml mléka 0,5 % tuku
  • 120 g zelené, červené nebo žluté papriky
  • 2 vejce
  • 120 g cibule
  • 60 g strouhanky
  • 1 jarní cibulka
  • Sůl, pepř

Postup

1

Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce

2

Cibuli nakrájíme a orestujeme nasucho na teflonové pánvi

3

Papriku a jarní cibulku nakrájíme najemno

4

Všechny suroviny v míse důkladně promícháme

5

Vzniklou směs vložíme do silikonové formy na pečení a pečeme v předehřáté troubě na 180ºC přibližně hodinu

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborem. Pro zpestření můžeme do sekané přidat houby nebo žampiony, které ale musíme nejprve tepelně zpracovat. Buď povařit nebo nasucho orestovat na pánvi. Pak teprve přidat do směsi na sekanou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Večeře takřka bez sacharidů? Zkuste tento vynikající zapečený květák se sýrem, slaninou a cibulkou

Nadýchaná roláda s vanilkovým krémem a bílou čokoládou

Čokodortík s krémem z avokáda a banánu

Jablečný koláč bez výčitek

Zadělávaná mrkev s brokolicí

Nepečený kakaový dezert se sušenkami a vanilkou

Protizánětlivé veganské smoothie s kurkumou z rostlinného mléka

Lahodná oříšková roláda se zakysanou smetanou

Avokádové špagety se sušenými rajčaty

Luxusní sýrové košíčky se šunkovou pěnou

Video-návod na snadný tygří dort vzorovaný i zevnitř

Indický dhál