Vynikající krém z tvarohu a vaječného likéru, který použijete na sto způsobů

Ať už hledáte náplň do dortů, kremrolí, rolád, věnečků či jiných dezertů, tento krém se stane vaší jistotou. Díky jemnému tvarohu, sladkého kondenzovaného mléka, našlehaného másla a kapky vaječného likéru vznikne krém s jedinečnou chutí, který se hodí ke všem druhům těsta. :)

Anna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 320 g jemného tvarohu
  • 175 g změklého másla
  • 90 g moučkového cukru
  • 65 g kondenzovaného mléka
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 lžíce vaječného likéru

Postup

1

Máslo nakrájejte na kostičky a vložte do mísy. Přisypte oba cukry a vyšlehejte do nadýchané pěny. Za současného šlehání přilijte kondenzované mléko a koňak. Nakonec šlehačem zapracujte po kouskách tvaroh. Hotový krém použijte jako náplň do různých dezertů. Dobrou chuť. :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou

Velikonoční beránek zdravější varianta

Pomerančový dort

Zdravé kakaovo-ořechové kostky – lepší jak čokoláda

Video: Fitness špenátové palačinky plněné cizrnou, jablkem a tahini

Fit blondies s jablečným pyré, medem a ořechy hotové do 30 min

Domácí kokosové máslo

Těstoviny s pestem, chřestem a sušenými rajčaty

Netradiční guláš s uzenou paprikou

Třešňový koláč s tvarohem

Bezlepkový čokoládový dortík

Beetburger – veganský řepný burger s guacamole