Slaný bezlepkový cuketový koláč
Na tento šťavnatý cuketový koláč na způsob pizzy spotřebujete cuketu celou, nejen její tvrdší část.
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
Na korpus:
- 1 kg cukety (včetně slupky a měkkého středu)
- 1 hrnek hladké kukuřičné mouky
- pepř a sůl
- 1 hrnek oloupané cukety
- 1 velký rajský protlak
- 1 uzené tofu
- 5 stroužků česneku
- 1 lžička třtinového cukru
- sůl, pepř
- bazalka
- olej na potření pečícího papíru a vršku koláče
Postup
1
Cuketu omyjeme a tak jak je, ji nastrouháme nahrubo. Opepříme, osolíme a přidáme hrnek kukuřičné mouky. Rukou promícháme a rozprostřeme na olejem vymazaný pečící papír na plechu.
2
Smícháme hrnek nahrubo nastrouhané , tentokrát oloupané, cukety s rajským protlakem a veškerým kořením. Natřeme na korpus. posypeme nahrubo nastrouhaným tofu a mašlovačkou ještě potřeme navrchu olejem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů asi hodinu.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}