Opékaný toast s avokádem a olivovým olejem

Jednoduchá, ale výživná svačinka, která má plno zdravých tuků. Avokádo skvěle pasuje k opékanému toastu, pikantní tečkou může být černý a červený pepř. Zkuste jej, překvapí vás. 🙂
  • Čas přípravy: 5 minut
  • Porce: pro 1

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 plátek celozrnného toastového chleba
  • 1/2 avokáda, vypeckovaného a nakrájeného na plátky
  • lupínková sůl (např. Maldonská)
  • černý mletý pepř
  • olivový olej
  • drcený červený pepř

Postup

1

Na toast rozprostřete plátky avokáda a pomocí vidličky je rozmačkejte.

2

Posypejte solí, červeným a černým pepřem. Pokapejte olivovým olejem a ihned podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dýňový tvarohový koláč bez cukru

Květákové kari s kokosovým mlékem

Video: Čokoládový zrcadlový dort s pěnou z bílé čokolády a jahodovým želé uvnitř

Makronky – macarons

Imam bayıldı – lilek pečený s rajčaty

Zdravé veganské kokosky ze 3 surovin hotové do 30 minut (video)

Video: Snadné a rychlé sýrové muffiny ideální na svačinu

Žloutkový „mousseline“ krém do dortů, eclairs a profiterolek

Jednoduchý bezé dort se šlehačkou a čerstvým ovocem

Brokolicové placičky s quinou a mozzarellou

Celozrnné dýňové muffiny

Bohaté medové řezy se dvěmi krémy a bílkovou polevou