Opékaný toast s avokádem a olivovým olejem

Jednoduchá, ale výživná svačinka, která má plno zdravých tuků. Avokádo skvěle pasuje k opékanému toastu, pikantní tečkou může být černý a červený pepř. Zkuste jej, překvapí vás. 🙂
  • Čas přípravy: 5 minut
  • Porce: pro 1

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 plátek celozrnného toastového chleba
  • 1/2 avokáda, vypeckovaného a nakrájeného na plátky
  • lupínková sůl (např. Maldonská)
  • černý mletý pepř
  • olivový olej
  • drcený červený pepř

Postup

1

Na toast rozprostřete plátky avokáda a pomocí vidličky je rozmačkejte.

2

Posypejte solí, červeným a černým pepřem. Pokapejte olivovým olejem a ihned podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lahodný puding z avokáda – dietní a bez vaření

Cuketová pizza bez mouky

Horké jablko s kardamonem, skořicí a hřebíčkem

Cibulová marmeláda

Jemný čokoládový krém do dortů i na zdobení

Nepečený kokosový „cheesecake“

Video: Snadné indické kuře na másle s 9 druhy koření

Indický eintopf

Kuskus na sladko

Thajská polévka s kokosovým mlékem

Quiche s červenou řepou a kozím sýrem

Zapékané pohankové palačinky s tvarohem